40+5 χρόνια πρωτοπόροι στον Βύρωνα

50 χρόνια πρωτοπόροι στον Βύρωνα

ΠΑΡΟΧΕΣ

Όλες οι γλώσσες και τα διπλώματα Ελληνικών και ξένων φορέων Αδιάβλητες εξετάσεις με υψηλό ποσοστό επιτυχίας Σύγχρονα εποπτικά μέσα ενισχυτικής διδασκαλίας

ΤΙΜΕΣ

Πολύ φιλικές - Αναπροσαρμοσμένες στην περίοδο κρίσης. Ειδικές τιμές σε αδέλφια στη δεύτερη γλώσσα και σε όσους φέρουν καινούργιους φίλους Προσφορά στα παιδιά προσχολικής ηλικίας (τμήματα Happy Hour & Pre Junior

Tα κέντρα ξένων γλωσσών Παπαγεωργίου, 50 χρόνια πρωτοπόροι στον Βύρωνα, κατέχουν ηγετική θέση στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης αφού είναι από τα πρώτα που λειτουργόυν συνεχόμενα από το 1971 στην ευρύτερη περιοχή του Βύρωνα. Πάνω από 3.000 πτυχιούχοι μαθητές και 60 άτομα προσωπικό έχουν περάσει από τα σχολεία μας.

Επιστέγασμα των επιτυχιών μας ήταν η αναγνώριση του πανεπιστημίου Cambridge, όπου τον Μάιο του ´97, δεχθήκαμε πρόσκληση συμμετοχής σε ημερίδες και σεμινάρια του τρόπου εξετάσεων ανάμεσα από τα καλύτερα κέντρα ξενόγλωσσης εκπαίδευσης του νομού Αττικής.
Πάντα πιστοί στην ποιότητα και τις μεθόδους μας και αρωγό την μακρόχρονη εμπειρία μας, παρέχουμε όλα τα διπλώματα ελληνικών και ξένων εξεταστικών φορέων, στην αγγλική, γαλλική, γερμανική και ιταλική γλώσσα.
Παράλληλα, προσφέρουμε τις παρακάτω δραστηριότητες στους μαθητές μας:

  • Δανειστική βιβλιοθήκη.
  • Εκπαιδευτικό παιχνίδι.
  • Θεατρικό εργαστήρι.
  • Προβολή ταινιών εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.
  • Επισκέψεις σε μουσεία, πολιτιστικές εκδηλώσεις, school parties.
  • Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία.

Όλες οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα.

Καλές Επιτυχίες

Δημήτρης Κ. Παπαγεωργίου
ΒΑ, ΜΒΑ University of Glamorgan, Wales